Ύστατη ώρα.. Τι πάτε να κάνετε;

2019-01-25

25 Ιανουαρίου 2019

Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές, λίγο πριν τη χαριστική βολή διαβάστε τουλάχιστον τι πάτε να κάνετε..

Κ.Καραγιάννης, Έλληνας πολίτης

Μετά από ένα χρόνο αγωνίας και πόνου για το ισχυρό πλήγμα που δεχθήκαμε στις καρδίες μας οι Έλληνες με την συμφωνία των Πρεσπών ως πολίτες σας καλέσαμε εσάς τους αντιπροσώπους μας την ύστατη αυτή ώρα να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να σηκώσετε το βάρος του χρέους σας έναντι του Έθνους και των Ηρωϊκών του Αγώνων και να καταψηφίσετε αυτή την συμφωνία που σε καμία περίπτωση δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ υπερ των συμφερόντων της χώρας μας ! Σας καλέσαμε με απόλυτη συναίσθηση να πράξετε τα δέοντα και ειδικότερα εσάς που έως τώρα είτε έχετε ταχθεί υπέρ της είτε τηρείτε στάση ουδετερότητας και σας ερωτούμε για μια φορά ακόμη, βασανιστικά και με αγωνία ..:

Ποια συμφωνία θέλετε να κυρώσετε..; Για ποία συμφωνία θριαμβολογείτε; Ποια είναι αυτή η συμφωνία που κατά τα λεγόμενά σας θα εξασφαλίσει την Ελλάδα και θα ενισχύσει το πατριωτικό συμφέρον ;
Ακούστε γύρω σας τη φωνή της Πατρίδας, ανοίξτε τα μάτια και δείτε στο δρόμο την εικόνα του λαού, περπατήστε δίπλα στους Έλληνες που αγωνιούν ...! Βρείτε το δρόμο που οδηγεί στη χαμένη σας συνείδηση ! Είστε ένα βήμα από το να κυρώσετε ένα πρόχειρο προσύμφωνο, μια σύμβαση που ούτε σε χαμένο πόλεμο δεν υπογράφεται.. Μια συμφωνία που αντί για την ειρήνη θα θρέψει έναν αλυτρωτισμό που θα θέσει σε κίνδυνο την εδαφική ακεραιότητα της χώρας στο μέλλον.

Το προσύμφωνο των Πρεσπών είναι :
Ένα προσύμφωνο στο οποίο δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα αυτού που υπογράφει με την Ελληνική Δημοκρατία.. Το FYROM δεν υπάρχει πουθενά στο προϊμιο.
Ένα προσύμφωνο στο οποίο δεν υπάρχουν πουθενά " Βορειομακεδόνες" αλλά σκέτο Μακεδόνες, μακεδονικής ιθαγένειας και επομένως εθνότητας. ( άρθρο 1, παρ 3)
Ένα προσύμφωνο στο οποίο αναγνωρίζεται Μακεδονική γλώσσα ενώ πρόκειται για ένα συνοθύλευμα Βουλγαρικών, Σερβικών, και Σλαβικών. ( άρθρο 1, παρ 3 )
Ένα προσύμφωνο που αντί να κατοχυρώνει το erga omnes αναφέρει ότι οι κωδικοί της χώρας θα είναι ΜΚ και ΜKD ( από το σκέτο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) εκτός από τις πινακίδες των αυτοκινήτων (για να μετριάζεται η πρόκληση ) ( άρθρο 1, παρ 3 )
Ένα προσύμφωνο με το οποίο τα εμπορεύματά των Σκοπιανών θα είναι σκέτο «μακεδονικά». Όσα ελληνικά προϊόντα δεκαετίες ολόκληρες τώρα έως και σήμερα χρησιμοποιούν την ίδια ονομασία προοέλευσης, θα πρέπει να κάνουν αίτηση για να το διατηρήσουν εάν εγκριθεί από κοινή εμπορική επιτροπή.( άρθρο 1, παρ 3 )
Ένα προσύμφωνο με το οποίο το επίθετο «μακεδονικός/η/ο» όσον αφορά σε πρόσωπα, αντικείμενα, αφηρημένες έννοιες, θα μονοπωλείται από τα Σκόπια, δεδομένου ότι αυτοί θα το έχουν στο όνομα του κράτους.( άρθρο 1, παρ 3 )
Ένα προσύμφωνο στο οποίο η γνώμη των λαών δεν λαμβάνεται υπόψη όπως διαπιστώνουμε έδω και ένα χρόνο στη χώρα μας και επιβεβαιώνεται και στη γειτονική χώρα έπειτα από το δημοψήφισμα φιάσκο του περασμένου φθινοπώρου ).
Ένα προσύμφωνο στο οποίο παρόλο που υποτίθεται ότι δεν αλλάζει τίποτα στην Ελλάδα θα διώκεσαι ποινικά αν τραγουδήσεις το Εμβατήριο "Μακεδονία Ξακουστή" ή οργανώσεις μια εκδήλωση για τον Πάυλο Μελά και το Μακεδονικό Αγώνα.( Άρθρο 6 )
Ένα προσύμφωνο στο οποίο αναφέρεται η Μακεδονία μας ώς η " βόρεια περιοχή του Πρώτου Μέρους" ( άρθρο 7)
Ένα προσύμφωνο με το οποίο δεν μπορεί η Ελλάδα να επηρεάσει την χρήση του όρου «Μακεδονία» από τους Σκοπιανούς ( άρθρο 7 παρ 5 )
Ένα προσύμφωνο με το οποίο θα πρέπει να προφέρουμε στα σλάβικα θεωρώντας τα μάλιστα πως είναι μακεδονικά και μην τολμήσουμε πότε να προσφωνήσουμε στα ελληνικά τους τόπους Μοναστήρι, Αντιγόνεια, Αχρίδα, Άστιβος και Δίβρη.. ( άρθρο 8, παρ 4)
Ένα προσύμφωνο βάσει του οποίου μια επιτροπή εμπειρογνωμόνων θα αλλάξει από την Ιστορική διαδρομή του έθνους μας όπως ανά τους αιώνες διδάσκεται στα παιδιά μας μέχρι και τους... Ιστορικούς Άτλαντες ! Και μάλιστα η επίβλεψη αυτής της επιτροπής θα γίνεται από τα υπουργεία εξωτερικών.( άρθρο 8, παρ 5). Η παιδεία δηλαδή θα αντικατασταθεί από τη διπλωματία και δη εκείνη που λειτουργεί με ιδεολογικό πρίσμα.
Ένα προσύμφωνο που ενώ το μόνο που θέλει να λύσει είναι το ονοματολογικό μέσα στις 20 σελίδες του περιγράφει μέχρι και δικαιώματα των Σκοπίων έναντι της ελληνικής ΑΟΖ, καθώς και "συνεργασία" σε σχεδιαζόμενα, υπο κατασκευή αλλά και υπάρχοντα ενεργειακά δίκτυα με διευκόλυνσεις και μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειρίας απο την Ελλάδα. ( άρθρα 13, 14 )

Και αυτά δεν είναι όλα δυστυχώς. Σα να μην έφταναν τα παραπάνω, σα να μην αρκεί η τριών χιλιάδων ετών Ιστορία μας να αντιταχθεί έναντι 50-60 ετών των γειτόνων, παρακολουθήσαμε και παρακολουθούμε εξακολουθητικά τις προκλήσεις αυτών με τους οποίους υπογράψαμε. Ακούσαμε τον κύριο Ζάεφ μέσα από τις Πρέσπες να μιλά για Έλληνες από τη μία και Μακεδόνες από την άλλη. Τον είδαμε να ψηφίζει στο θολό δημοψήφισμα της χώρας του εμπρός από τον αλυτρωτικό χάρτη της μεγάλης Μακεδονίας. Διαβάζουμε ένα χρόνο τώρα ότι μόνο μια Μακεδονιά θα υπάρχει στο μέλλον και αυτή θα είναι μια τεχνιτή τελικά Μακεδονία, μια ιδεολογική Μακεδόνια, μια Μακεδονία που δεν θα έχει την ελληνικότητα που η ίδια ετυμολογικά αναβλύζει. Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσει κανείς πως οι αλλαγές στο σύνταγμα των Σκοπίων δεν ολοκληρώθηκαν ως το τέλος του 2018 και αν αναλογιστούμε ότι ακόμα και την ύστατη ώρα μαθαίνουμε μέσα από το ελληνικό κοινοβούλιο από τον ΥΠΕΞ ότι οι Σκοπιανοί θα προβούν σε αυτές τις αλλαγές μετά την κύρωση της συμφωνίας από την Ελλάδα - που απαγορεύεται ρητά από την ίδια τη συμφωνία η σειρά αυτή των ενεργείων - γίνεται αντιληπτό ότι οι επισπεύδοντες μόνο σύνομα και δημοκρατικά δεν λειτουργούν.

Όλο το προηγούμενο διάστημα και καθόλη τη διάρκεια του 2018 ακόμα και μετά την υπογραφή στις Πρέσπες έχουμε γίνει μάρτυρες λοιπόν του τι μέλλει γενέσθαι στο εγγύς μέλλον από την πλευρά των Σκοπίων. Την ίδια στιγμή οι Έλληνες είναι στο δρόμο και αγωνίζονται αδιάκοπα και με συνέπεια και παρόλο τον πόλεμο που δέχονται συνεχίζουν το πατριωτικό τους καθήκον.
Είμαι σίγουρος ότι όλα τα παραπάνω σας είναι γνωστά.
Και ερωτώ , γιατί σε μια συμφωνία τέτοιας βαρύτητας δεν λαμβάνεται υπόψιν ο κυριάρχος ελληνικός λαός ; Με ποιο δικαίωμα αγνοείται προκλητικά από τον κυβερνητικό συνασπισμό και τους συν αυτώ ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι αντίθετη στην κύρωση αυτής της συμφωνίας; Για ποιό λόγο ο λάος που φέρει την ευθύνη για το μέλλον της Πατρίδας δεν ερωτήθη μέσω δημοψηφίσματος προκειμένου να τοποθετηθεί; Γιατί ουδέποτε έλαβε χώρα μια συνολική διαβούλευση επί του θέματος βάσει της εθνικής θέσης του 1992 σύμφωνα με την οποία ο όρος Μακεδονία και οποιοδήποτε παράγωγό του δεν θα είναι αποδεκτό από την Ελλάδα για το όνομα των Σκοπίων;

Φωνή βοώντος... Δεν ακούτε, αδιαφορείτε και βασίζεστε σε στοιχεία που έχουν καταρριφθεί. Δεν υπάρχει καμία αναφορά στη Συνθήκη του Βουκουρεστίου για τις τρείς Μακεδονίες. Δεν αναφέροται σε αυτήν κάν Μακεδόνες. Δεν είναι αναγνώριση γλώσσας το 1977 στον ΟΗΕ η διάσκεψη που αφορούσε στην καταγραφή των τοπονυμίων βάσει του λατινικού αλφαβήτου. Δεν αποτελεί το σύνολο του πληθυσμού των Σκοπίων ένα ομοιογενές μείγμα με κοινή συνείδηση και ρίζα. Δεν έχει καμία σχέση ούτε η Αρχαία ούτε όμως και η Βυζαντική Μακεδονία με την περιοχή των Σκοπίων που οροαματίζεται να χτίσει το δικό της μύθο σβήνοντας με μια γραμμή και σε 20 σελίδες την ελληνική ιστορία. Έχουμε λοιπόν μπροστά μας την προσπάθεια να δημιουργήσει ένα τεχνητό κράτος την απαραίτητη εθνική του συνείδηση την οποία όμως θα υπεξαιρέσει από την Ελλάδα.
Τα επιχειρήματα που ακούμε από τους ολίγους συνοδοιπόρους σας και τα ψεύδη απο ακούγονται ακόμα και μέσα στο ναό της Δημοκρατίας είναι ασταθή και φαιδρά. Η απόρριψη του σχεδίου Ανάν από τους αδελφούς μας Κυπρίους απέδειξε περίτρανα πως η σύγχρονη βία της σποράς του φόβου στους λαούς από τις υπερδομές του πλανήτη δεν αρκούν για σκεπάσουν την αλήθεια. Η Κύπρος μέσω του αειμνήσου Τάσσου Παπαδόπουλου αντέδρασε, νίκησε το φόβο, δεν κάμφθηκε από τις απειλές και σήμερα είναι κράτος μέλος της ΕΕ, δεν παραγκωνίστηκε από το διεθνές γίγνεσθαι, αναπτύσσει την οικονομία της και εξασφαλίζει τους πλουτοπαραγωγικούς της πόρους ενώ παράλληλα δεν έσβησε το μελανό σημείο της τουρκικής εισβολής από την Ιστορία της μετατρέποντας το κράτος της σε μια επαρχία. Αίολο επίσης είναι και το περιβόητο επιχείρημα σχετικά με την εξασφάλιση ότι το μουσουλανικό τόξο δεν θα δημιουργηθεί στα Βαλκάνια με την επιρροή της Τουρκίας στα Σκόπια. Μα η πρόσφατη επίσκεψη του ΥΠΕΞ της FYROM απέδειξε πως όχι μόνο η επιρροή δεν υφίσταται αλλα ενισχύεται. Άλλωστε στο ΝΑΤΟ η Τουρκία έχει βάλει τον αστερίσκο της ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσει για τα Σκόπια κανένα άλλο όνομα πέρα από το σκέτο Μακεδονία. Το οποίο σκέτο Μακεδονία θα επικρατήσει και μάλιστα με τη δική μας υπογραφή στο εγγύς μέλλον. Ήδη στο πάρκινγκ όπου έγινε η αγοραπωλησία της γλώσσας ο ίδιος ο Ζάεφ το παραδέχθηκε στον Έλληνα ΠΘ. Οι 140 χώρες που τελικά είναι 106 καταρρίπτεται κι αυτό διότι πρόκειται για αναγνωρίσεις διμερών σχέσεων και όχι διεθνών μέσω του ΟΗΕ. Άλλωστε για αυτό δεν θέλουν και την υπογραφή μας; Διότι μόνο η δική μας υπογραφή μετράει και αυτό προκύπτει εύκολα αν κάποιος ανατρέψει στα πρόσφατα πρακτικά της βουλής των Σκοπίων όταν οι ίδιοι το παραδέχονται.
Τι άλλο ενισχύει την τάχα στιβαρή επιχειρηματολογία σας; Τα " μακεδονίτικα " στα Μυστικά του Βάλτου; Κάνετε ιδεολογική ανάγνωση σε ενα βιβλίο ωδή στην ελληνικότητα και την αγάπη για την πατρίδα των οπλαρχηγών που δεν μιλούσαν την ελληνική γλώσσα αλλά λάτρευαν την Ελλάδα και θυσιάστηκαν γι αυτήν ;
Δεν ξέρω ειλικρινά τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να επικοινωνήσουμε το προφανές και για να εμποδίσουμε αυτήν την εγκληματική για το μέλλον της χώρας συμφωνία.
Από την επόμενη μέρα όλοι οι σύλλογοι Μακεδόνων στη χώρα θα είναι μειονότητα του Ζάεφ. Στη Θράκη μιας και ο αυτοπροσδιορισμός θα έχει σφραγίδα και υπογραφή διεθνούς συνθήκης οι μουσουλμάνοι θα απαιτήσουν τουρκική εθνική μειονότητα. Το ίδιο θα γίνει σε όλα μας τα σύνορα. Χθες ο βουλευτής Δωδεκαννήσων του Σύριζα παρακάλεσε για συμφωνία αντίστοιχη με την Τουρκία. Τον ακούσαμε, σχεδόν προσάρτηση του Καστελλόριζου στην Τουρκία ζήτησε. Στα σύνορα με την Αλβανία, η οποία μεθοδικά «ξεκαθαρίζει» χρόνια τώρα την ελληνική μειονότητα για την οποία η μάνα Ελλάς δια των αντιπροσώπων της αδιαφορεί παντελώς, τα ίδια και χειρότερα. Τα περί τσαμουριάς πάντα στα πλαίσια του "ήταν δίκαιο και έγινε πράξη" θα τα ακούμε κάθε δευτερόλεπτο. Έχουμε ανοίξει τον ασκό του Αιόλου δυστυχώς.. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το αφήγημα της ειρήνης και της αλληλεγγύης στα Βαλκάνια μέσω της τακτικής της υποχώρησης όπως οι Πρέσπες όχι μόνο δεν υφίσταται αλλά τουναντίον χάνεται άπαξ δια παντός..
Σήμερα είναι Μεγάλη Παρασκευή.. Η Κυριακή του Πάσχα της Μακεδονίας θα είναι τα κρυφά σχολειά που οφείλουμε να δημιουργήσουμε για σώσουμε τη χώρα από τον τελικό αφελληνισμό της.
Θα παλέψουμε, δεν ξεχνάμε την προδοσία της Μακεδονίας, δεν κουραζόμαστε, συνεχίζουμε να είμαστε Ανένδοτοι..!

Προτελευταίο Υστερόγραφο για τη Μακεδονία :
Τον Εφιάλτη τον θυμόμαστε ακόμα, αιώνες από την μάχη τω Θερμοπυλών.. Και του Πήλιογουση τα ελαφρυντικά δειλά τα εξετάζουμε..