Υπογραφή ενός πολιτικού μελλοθάνατου

2020-07-10
Η υπογραφή ενός πολιτικού μελλοθάνατου δεν είναι η βόμβα που σκάει στα θεμέλια της Ιστορίας και της Πίστης μας. Η βόμβα έχει πυροδοτηθεί χρόνια εντός της χώρας. Έχει όνομα και δράστες γνωστούς, ντόπιους.Βόμβα στα θεμέλια είναι ο ενδοτισμός, ο ραγιαδισμός. Βόμβα στα θεμέλια είναι το ξερίζωμα από την ελληνική παιδεία του Βυζαντίου , του κρίκου που συνδέει τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό με τον νεότερο. Βόμβα είναι η λογική του «μην αμφισβητείς τίποτα» και για να τη δεχτείς εύκολα πρέπει να μείνεις στούρνος.. Οι δράστες είναι αυτοί που ψηφίζεις για να σε σώσουν και αδιαφορείς να τους αναγνωρίσεις όταν αλλάζουν χρώμα στο κοστούμι.
Ο Ερντογάν έχει συγκεκριμένη τακτική. Μέχρι και την τελευταία του μέρα στην εξουσία θα χλευάζει με την συμπεριφορά του τις τεράστιες υπερδομές που με τη στάση τους προστατεύουν παγκοσμίως οτιδήποτε άλλο εκτός από την Ειρήνη και το Δίκαιο. Και όταν θα πέσει, οι θιασώτες αυτοί της πολιτικής κορεκτίλας, θα μας πείσουν ότι η πτώση του είναι αποτέλεσμα διπλωματίας, αλλά δυστυχώς για μας θα μας κάνουν και την απαραίτητη πλύση εγκεφάλου ότι δεν είναι εφικτό να μας επιστρέψουν τα κεκτημένα που ήδη θα έχει εξασφαλίσει ο σουλτάνος με την προκλητικότητα και τη χλεύη του.
Μια υπογραφή σαφέστατα δε σβήνει την Ιστορία, αλλά μια χαμένη ψήφος ισοδυναμεί σίγουρα με μια χαμένη Πατρίδα. Σκεφθείτε το αυτό πριν τελειώσετε την αγανακτισμένη ανάρτηση σας για την Αγιά Σοφιά και γυρίσετε κανάλι για το αγαπημένο σας τουρκικό σίριαλ..
Ελεύθερη μετάφραση στο παρακάτω επίσημο έγγραφο :
« Θα σοβατίσω την Αγιά Σοφιά γιατί μπορώ. Ραγιάδες δεν υπολογίζω. Πάτε για προσευχή από αύριο και μη φοβάστε αδέρφια μουσουλμάνοι. Γιαβάς γιαβάς, θα αναγκαστούν και το μισό Αιγαίο να μας δώσουν. Κι αν όχι, σίγουρα κάτι παραπάνω θα πάρουμε από την τελευταία φορά που το προσπαθήσαμε.
Ρετζετ Ταγιπ Ερντογάν »