Το ένδοξο παρελθόν και το ταπεινωτικό σήμερα

2020-01-05

5 Ιανουαρίου 2020


Πόσες εκ διαμέτρου αντίθετες ιστορίες κρύβουν οι ημερομηνίες;
Τόσες πολλές και τόσο συχνά ώστε να αντιληφθεί και ο πιο ..προοδευτικός το τέλμα στο οποίο μας οδηγούν..
- Στις 5 Γενάρη του 1913 ( με το παλαιό ημερολόγιο ) έλαβε χώρα η θρυλική ναυμαχία της Λήμνου κατά τον Α' Βαλκανικό πόλεμο.
Οι Τούρκοι βγάζουν από τα Στενά των Δαρδανελλίων το πλοίο «Χαμηδιέ» για να τραβήξει τον ελληνικό στόλο που θα έσπευδε στο κυνήγι του. Η Ελληνική κυβέρνηση δίνει εντολή για καταδίωξη στον Κουντουριώτη. Αυτός αντιλαμβανόμενος την παγίδα των Τούρκων αρνείται. Παραμένει με όλες τις δυνάμεις εκεί και ταπεινώνει τον εχθρό !
Ο θρίαμβος του ελληνικού στόλου θωρακίζει την κυριαρχία της Ελλάδας στο Αιγαίο.
- Σήμερα 5 Γενάρη 2020 κάναμε τα αρματαγωγά του ένδοξου Πολεμικού Ναυτικού ξενοδοχεία στη Σάμο γιατί τα εκατομμύρια που κατασπαράζουν οι ΜΚΟ μάλλον δεν αρκούν για φιλοξενία. Παραμένουν βέβαια αναγκαία για την διεκπεραίωση του τελικού παράνομου εποικισμού της Πατρίδας μας. Η ηγεσία των Ε.Δ πέφτει στην παγίδα της νέας τάξης και του εντεταλμένου αυτής εγχώριου πολιτικού κατεστημένου και ταπεινώνει το κύρος του Πολεμικού Ναυτικού.
Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα που με αίμα έχουν κατακυρωθεί τίθενται σε κίνδυνο κάθε μέρα μεγαλύτερο. Πνίγονται στη στρατηγική του ενδοτισμού και της δειλίας..


Κ.Καραγιάννης