Αυτές οι εικόνες, όλος τους ο φόβος

2020-01-25

25 Ιανουαρίου 2020

Να σας πω τι φοβούνται.. Τις εικόνες.. Αυτά που έγιναν και δεν τους επέτρεψαν την μοναξιά της προδοσίας.. Την εύκολη πρόσβαση στη λήθη.. Απέτυχαν. 

Τι περιμένεις λοιπόν ! Σήκω και πες :

Τι περιμένεις λοιπόν ! Σήκω και πες : 

Αρνούμαι! Πολεμώ! Διαδίδω! Δεν ξεχνώ! Μελετώ! Την Πατρίδα μου φυλάω! Η Μακεδονία είναι της Ελλάδος Ιερό! Αν σε ρωτήσουν πες την αλήθεια! Τους νίκησες! Την αλήθεια να πεις! Δε σβήνει με μελάνι ότι μ´αίμα έχει γραφτεί!

Αρνούμαι! Δεν υπέγραψα!
Την αλήθεια θα πω... Ορόσημο οι αγώνες !
Κι όταν ρωτήσουν τα παιδιά μας, θα τους πούμε εδώ είναι όλα.. Να πως τους νικήσαμε.. Να πως ενωθήκαμε, να η τιτάνια αντίδραση μας... Εδώ.. Βράχοι.. Δεν υπογράψαμε τίποτα.. Μας ποδοπάτησαν και σηκωθήκαμε.. Πόνταραν στην κούραση, έπαιξαν ρέστα στην προπαγάνδα, ξέσκισαν τα ρούχα τους από αγανάκτηση με το πείσμα μας ! Ναι τους νικήσαμε..! Απ´άκρη σ´ακρη αυτού του κόσμου έβλεπαν παντού σημαίες ελληνικές, σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας, παππούδες γιαγιάδες και παιδιά 2 χρόνια στο δρόμο, χειμώνες, καλοκαίρια, με κρύο, βροχή, ήλιο.. Με δακρυγόνα, κρότου λάμψης, fake news. Με εντεταλμένα παπαγαλάκια στην κατάσταση μισθοδοσίας του συστήματος, χρηματοδότες απ´αλλού φερμένους. Κι εμείς εδώ. Απέναντι. Στο δρόμο. Μια οικογένεια γινόμασταν σε κάθε πόλη. Δεν το περίμεναν με τόση ανέχεια, φτώχεια και ωχαδερφισμο δεκαετιών..!

Δε σβήνει.. Η αλήθεια δε χάνεται.. Η Μακεδονία μόνο στα ελληνικά ορίζεται, μόνο εδώ υπάρχει. Μία είναι και το ξέρουν ακόμη κι αυτοί που έβαλαν το όνομά τους στη λίστα της προδοσίας..
Εδώ είναι όλα αδέρφια.. Τα ζήσαμε και συνεχίζουμε ! Είμασταν εκεί και παραμένουμε ανένδοτοι !
Αν αναρωτιέσαι ακόμα, να !
Να πως τους νικήσαμε..! Δες !