Ο κάθε πικραμένος

2021-01-30
Ελλάς - Τουρκία - Βαλκάνια - Μεγάλες Δυνάμεις - Επίλυση ζητημάτων - Διεθνές Δίκαιο - Συμφέροντα - Ιστορία που δεν επιδέχεται αστερίσκους - Διερευνητικές κι η άποψη του κάθε πικραμένου πρώην δημοσιογράφου και πολιτευτή..

 

Ο κάθε συναλλασσόμενος ( ο «κάθε πικραμένος» που λέει ο λαός ) με τους πρωτομάστορες του εθνομηδενισμού τώρα θα εκφράσει γνώμη ..βαρύγδουπη.
Να σκύψουμε το κεφάλι, να μας το πάρουν μ´ένα χτύπημα, να σπάσουμε την αλυσίδα των Ηρώων που μας επέτρεψε να ζούμε σ´αυτή την Πατρίδα, να υποκύψουμε στις στρατηγικές των τσαμπουκάδων, να κλείσουμε τα μάτια στα εγκλήματα και τις προκλήσεις, να κομματιάσουμε την Ελλάδα για τα λεφτά, να δείξουμε το «καλό παράδειγμα» για την καλή γειτονία και την πρόοδο« και όλα αυτά έναντι κενών, παραπλανητικών, δήθεν, προσδοκιών. Έναντι της ανεδαφικής ψευδαίσθησης ότι η Τουρκία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της», που είπε ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος στο ιστορικό πατριωτικό διάγγελμα πριν το Κυπριακό δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν. 


Κρατήστε τη καλά αυτή τη φράση διότι έχουν βαλθεί να μας ξεκάνουν επιστρατεύοντας κάθε απίθανο επιχείρημα ώστε να παραδώσουμε «για το καλό μας» εθνική κυριαρχία.
Κρατήστε τη διότι με αυτήν την ψευδαίσθηση πορευόμαστε και σήμερα..
Και την ψευδαίσθηση αυτή μας την πουλάει για υψηλή πολιτική και ως γεωστρατηγική ανάλυση επιπέδου διδακτορικού, ο κάθε υπάλληλος της ελίτ, ο κάθε «πρόθυμος», ο κάθε πικραμένος ...

 
Κ.Καραγιάννης