Ένα προσύμφωνο μπασμένο με Δούρειο Ίππο & προδιαγεγραμμένο τέλος.

2019-10-20

20 Οκτωβρίου 2019

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ειρωνεία και πιο σπουδαίο πολιτικό ξεβράκωμα απ´αυτό που κάνει ο Ζάεφ σε Κυριάκο και Αλέξη μετά το βέτο Γάλλων, Ολλανδών και Δανών. Αυτό που παραλίγο να γίνει στο κοινοβούλιο των Σκοπιανών πριν πέσουν τα μύρια, έγινε την ώρα που οι γείτονες πήγαιναν ταξίδι στην ΕΕ με το πλαστό εισιτήριο της Πρέσπας. Και πέσανε σε μπλόκο. Και η Ελλάδα δεν ήταν στη βάρδια.
Η Ελλάδα ως γνωστόν λόγω της ιδεολογικής εμμονής των «χρήσιμων» που βρέθηκαν στην εξουσία από τη μια και της άνευ όρων παράδοσης στον νεοταξισμό από τους επόμενους «εξίσου χρήσιμους» από την άλλη δεν κατάφερε ποτέ να σηκώσει ανάστημα για τα ιστορικά αυτονόητα σε ότι αφορά στο Ιερό όνομα της Μακεδονίας. Και ενώ είμαστε μέρος των μεγαλύτερων υπερδομών του πλανήτη και θα έπρεπε εμείς να επιβάλουμε τους όρους σε αυτούς που επιθυμούν μα εισέλθουν, ενώ ο λαός με τον αγώνα του δήλωσε εμφατικά με τα μεγαλειώδη του συλλαλητήρια την εναντίωση του σε αυτή την προδοσία, τελικά το ελληνικό κράτος υπέκυψε σε ένα ψευδό κρατίδιο που εφηύρε εθνική συνείδηση υποκλέπτοντας τη δική μας εθνική ταυτότητα. Και το ζήτημα δεν είναι στις προθέσεις των Σκοπίων. Είναι στους Δούρειους Ίππους. Στον Αλέξη δηλαδή και τον Κυριάκο. Σε αυτόν που υπέγραψε και τώρα έβαλε μαύρες πλερέζες, και σε εκείνον που φόρεσε και το μανδύα του Μακεδονομάχου για να μας πει από την αντιπολίτευση ακόμα ότι θα σεβαστεί το κουρελόχαρτο και τώρα, έπειτα από τις απίστευτες μεθοδεύσεις ώστε να μην επιστρέψει στα χέρια του η καυτή πατάτα, θα μας δείξει πως γίνεται η μπλε κυβίστηση θέτοντας ότι ήταν ζήτημα δικής του προσωπικής νίκης -δια της διπλωματίας- η ακύρωση. Η ακύρωση που θα ζητήσουν οι Σκοπιανοί, θυμίζω είναι κάτι για το οποίο μας έκαναν τα μάτια μανιτάρια και τα αυτιά νταούλια ότι τάχα δεν γίνεται. Εννοείται πως αυτά δεν τα τρώει υπό τη μορφή λαχταριστής φρουτόκρεμας ούτε νεογέννητο.. Όπως ξέραμε εξαρχής τι καπνό φουμάρουν στα εθνικά θέματα οι νέοι κυβερνώντες έτσι θα γράψει και η ιστορία πόσο δειλοί, απάτριδες κι εθνομηδενιστές συνεχίζουν να είναι όσοι ορέγονται την εξουσία της Πατρίδας μας.
Μιλάμε από το 2017 για εσχάτη προδοσία και αφήσαμε τις φωνητικές μας χορδές στο πεζοδρόμιο με το σύνθημα η συμφωνία μόνο καταργείται και εισπράξαμε χλεύη από τους «αντικειμενικούς». Τώρα που ο ...γείτονας, ο ..φίλος, ο Ζόραν θα αλλάξει το τροπάριο αυτό που φαινόταν απροσπέλαστο ως «διεθνή συνθήκη» θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων της Ιστορίας. Αυτής της Ιστορίας που είναι αδύνατο να αλλοιωθεί από τους ανίδεους παραχαράκτες ένθεν κακείθεν.
Και ναι. Ήταν σίγουρο πως ο αγώνας του Ελληνικού λαού για τη σωτηρία της Μακεδονίας θα δικαιωθεί. Ναι, είναι δεδομένο ότι όλο το προηγούμενο διάστημα τα στοιχεία της υπέρτατης αλήθειας που δημοσιοποιήσαμε, κοινοποιήσαμε, φωνάξαμε, για την ελληνικότητα της Μακεδονίας έπιασαν τόπο. Δια της τεθλασμένης θα πείτε; Μα όταν σε κυβερνούν μη Έλληνες δυστυχώς ναι. Γι αυτό ακόμα και τώρα συνεχίζουμε την αφύπνιση των συμπατριωτών μας που ψηφίζουν το «μη χείρον βέλτιστον» και ξέμαθαν να μελετούν την Ιστορία της ρίζας μας. Και αυτό είναι όπλο μαζικής καταστροφής των απανταχού παραχαρακτών της. Η Γνώση. Αυτό θα μας κάνει να δίνουμε τις λύσεις εμείς για εμάς. Άσε που δεν θα μπαίνουμε σε τέτοιες περιπέτειες με τα Ιερά και τα Όσια μας.
Μέχρι τότε θα είμαστε τυφλοί υπό την εξουσία των μονόφθαλμων. Αυτών που λόγω ιδεολογίας δεν αντιλήφθηκαν το πόσο πιθανό ήταν και το χαστούκι που θα έριχνε η ΕΕ στις ορέξεις των υποψηφίων για Νόμπελ.. Και σε αυτούς δυστυχώς συμπεριλαμβάνεται η συντριπτική πλειοψηφία των κοινοβουλευτικών μας εκπροσώπων και πριν και τώρα.
Ας μην ασχολούμαστε με τον ορισμό της αναξιοπιστίας Αλέξη Τσίπρα που μιλάει για μη αξιόπιστη λόγω του μπλόκου ΕΕ. Ούτε με τον ευγενικό Κυριάκο που σέβεται οτιδήποτε μας πονάει ως Έλληνες και πληγώνει την εθνική μας συνείδηση.
Αντ´αυτών, έχω πρόταση.
Ας ασχοληθούμε με έναν νέο Δούρειο Ίππο. Δικό μας αυτή τη φορά.
Κι ας επιλέξουμε με γνώση βαθιά και Πίστη ποιοι θα τον κατοικήσουν, ώστε να μεταγγίσουμε Ελληνισμό επιτέλους στο Κοινοβούλιο.
Η Μακεδονία θα μας σώσει !
Διότι σπεύσαμε για τη σωτηρία της..!


Κ.Καραγιάννης