Αυταρχισμός

2020-08-21
Ο αυταρχισμός είναι το εργαλείο της πολιτικής ορθότητας για να σώσει την κοινωνία από τους κινδύνους που δεν μπορεί να αντιληφθεί η ίδια μιας και (κατά την κορεκτίλα ) αποτελείται από ηλίθιους, στην ιδιότητα των οποίων προστίθεται το «χρήσιμοι» όταν ψηφίζουν.. Τώρα αν η σοφή αυτή κάστα που ελέγχει τον κόσμο «για το καλό του» περάσει στο φασισμό, τον ολοκληρωτισμό και την τυραννία τι να γίνει. Πρέπει να σωθείς.
Πάντως εσύ αγαπητέ συμπολίτη μην είσαι αυταρχικός. Ούτε με το διπλανό σου, ούτε με τον εισβολέα της πατρίδας σου, ούτε με τον εχθρό σου, ούτε με τον υβριστή της Πίστης σου, ούτε με αυτόν που προσβάλει τη νοημοσύνη και την ύπαρξη σου ολόκληρη και επουδενί μην είσαι ποτέ με το σκύλο σου. Ειδικά αυτό.
Μην αγχώνεσαι πάντως. Κάποιος εισαγγελέας ή ΜΚΟ θα σε συνετίσει αν παρεκτραπείς. Μια κι έξω. Δεν είναι ηλεκτρονικό παιχνίδι αυτό και δεν είσαι της οικογένειας Μητσοτάκη και των συν αυτώ με φουλ ζωές και άπειρα continue.
Τι κράτος δικαίου; Τι αηδίες ξεστομίζεις; Ξαναδιάβασε την παράγραφο παραπάνω που ξεκινά με «μην αγχώνεσαι..».
Υ.Γ Ακόμη κι όσοι μέχρι χθες θεωρούνταν μετριοπαθείς κι ευυπόληπτοι πολίτες, σήμερα είναι μιάσματα και ρίχνονται στο σωρό με τους ψεκασμένους επειδή τόλμησαν να μιλήσουν για την εργαλειοποίηση της πανδημίας υπέρ της αλλοίωσης της ελευθερίας και της δημοκρατίας των λαών ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟ.
Τον υπαρκτό.
Αυτό το τελευταίο ήταν για σένα που έχεις λυμένο το ζωνάρι και ψάχνεις να βρεις γωνίες στο μονόευρω. Αναλογίσου αναζητώντας τες πόσο φασίζουσα συμπεριφορά αναπτύσσεις με τη δικαιολογία (άκουσον άκουσον ) πως είσαι υπεύθυνος, μορφωμένος κι ανθρωπιστής..

 

Κ. Καραγιάννης