2021, το έτος μηδέν για τη μετάλλαξη που μεδοθεύουν.

2020-02-08

8 Φεβρουαρίου  2020

Μας τα είχε πει.. Και μάλιστα με την ευφάνταστη έκφραση «νέα πατριδογνωσία».

( δείτε εδώ το σχετικό άρθρο:  https://www.karagiannisk.eu/l/theloyn-mia-alli-patridognosia/ )

Από τότε προσθέσαμε στην εδώ και χρόνια διαλυμένη υπομονή μας τα περί «οθωμανικής επαρχίας» του Κυριάκου, ένα ακόμα μαργαριτάρι για «μνήμες χωριστές» της Γιάννας καθώς και ένα σήμα για να ορίσει το έτος 2021 ως το έτος μηδέν. Αυτό θα αποτελεί τη βάση της διδασκαλίας των επόμενων γενεών.Από το νέο έτος μηδέν έρχεται η νέα πατριδογνωσία.Από το νέο έτος μηδέν αρχίζει η ιστορική διαδρομή του νέο-πόλυπολιτισμικού κράτους που θα αντικαταστήσει το εθνικό κράτος μη σας πω το έθνος ολάκερο. Από το έτος μηδέν οι μνήμες θα γίνουν κοινές με τον τρόπο που θέλουν...
Πέρσι συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των προγόνων μας στον Πόντο και η κεντρική πολιτική σκηνή δεν τόλμησε καν να το ξεστομίσει στους «γείτονες».Φέτος είμαστε 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θράκης και βγάζουν ευρώ που γράφει «ενσωμάτωση». Του χρόνου 200 χρόνια από την ένδοξη ελληνική επανάσταση δεν τολμάμε ούτε καν σε αυτό το ντροπιαστικό σήμα να γράψουμε από κάτω «1821-2021».. Το «Ελλάδα 2021» είναι πιο βολικό. Είπαμε. Νέα πατριδογνωσία και νέο έτος μηδέν.Που να κουβεντιάσουμε για το Σταυρό. Εδώ μας έφεραν νεομακεδονικά σύμβολα και έθαψαν τον ήλιο της Βεργίνας. Που να τολμήσουμε να μιλήσουμε για θυσία. Εδώ ο Κυριάκος άλλαξε τον ιερό σκοπό της επανάστασης! Μάλιστα. Και μας διαφώτισε σε πρώτο πληθυντικό. «Μετατρέψαμε μια μικρή οθωμανική επαρχία σε ένα κράτος πρότυπο». Το ότι οι ήρωες αγωνιστές του 21 χύσαν το αίμα τους για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την ελευθερία για τον ΠΘ προφανώς είναι κουραφέξαλα.. Το ζήτημα ήταν να γίνουμε κράτος από «παιδιά των Οθωμανών» που έλεγε ο Καιρίδης. Θυμάστε; Μα εννοείται. Ξεχνιούνται αυτά. Η ουσία είναι πως η δήλωση αυτή ντροπής και ασέβειας έχει αντικαταστήσει πλέον με διαφορά τη χειρότερη που έχει εκστομίσει ποτέ ΠΘ. Θα μου πείτε τώρα λίγο πριν παραδώσουν το Αιγαίο, την ώρα που ούτε ένα στεφάνι δεν πέταξαν στη θάλασσα για του ήρωες των Ιμίων μόνο και μόνο για να διώξουν το Ουρούκ Ρέις, εγώ τι κάθομαι και γράφω..
Θα σας πω όμως πάλι. Έχουμε επισήμως μπει σε περίοδο κρυφών σχολειών. Τα αυτονόητα θα τα λέμε παντού. Στο σπίτι, στην παρέα, στη δουλειά.
Ώσπου να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Κ. Καραγιάννης